DESPRE NOI

DE CE SĂ NE ALEGI?

Asociația noastră  are  la baza activităţii sale principiul eligibilităţii democratice, respectiv dreptul de a alege şi de a fi ales, adoptarea hotărârilor prin vot liber şi majoritar cu asigurarea transparenţei acestora, precum şi egalitatea în drepturi a membrilor săi, indiferent de vârstă, sex, etnie, profesie şi titluri ştiinţifice.

Se constituie ca persoană juridică română, ce are patrimoniu şi buget propriu, fiind o asociaţie de interes general şi comunitar, datorită importanţei sociale, economice si financiare a activităţilor desfăşurate de către membrii săi ce activează în domeniul societatii civile, economice si a societății financiare române, cât şi al societăţii civile, economice si financiare din Republica Populară Chineză.

Mihai ANDRIȚOIU

Activitatea noastră

Află mai multe detalii despre activitatea Asociației noastre precum și despre evenimentele viitoare.

Membru în Asociație

Puteți deveni membru în Asociație dacă rezonaţi cu scopul şi obiectivele asociaţiei, aşa cum sunt descrise în Statutul acesteia.

Informații utile

Fii la curent cu ultimele informații despre proiectele derulate, campaniile noastre sau știri de interes economic.

Vrei să devii membru în Asociație?Completeză cererea astăzi!

Descarcă CEREREA DE ADERARE pentru a deveni membru în carul Asociației noastre, completeză toate informațiile de care avem nevoie și apoi contactează-ne.

CRISTINA ANDRIȚOIU

Membru Fondator

MIHAI ANDRIȚOIU

Președinte

TEODOR DOROBANȚU

Secretar General

MARIAN VINTILESCU

VICEPREȘEDINTE