• Home
  • Fabrica Trud, Russe, Bulgaria – Consulatul Onorific al Republicii Bulgaria la Ploiesti

Fabrica Trud, Russe, Bulgaria – Consulatul Onorific al Republicii Bulgaria la Ploiesti

25 mai 2018 admin 0 Comments

Seminar de prezentare a firmei Xinyi Jinda Wall Material Co. Jiangsu la fabrica Trud, Russe, Bulgaria, impreuna cu Consulatul onorific al Republicii Bulgaria in Ploiești – 25.05.2018.

Odată cu dezvoltarea rapidă a economiei Chinei, nivelul de trai al populației crește, de asemenea, odată cu dezvoltarea rapidă a economiei. Toate articolele de necesități zilnice, inclusiv locuințele și alte clădiri, se schimbă, formând un model modern și nou. Industria materialelor de construcții, ca industrie de bază a materiei prime, este un produs important de consum pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a oamenilor. De la reforma și deschiderea Chinei, ea a făcut realizări remarcabile.

Industria de materiale de constructii din China s-a dezvoltat intr-o industrie importanta de materii prime cu categorii complete, scara larga, sistem complet, capacitate puternica de potrivire a produselor si competitivitate internationala. A satisfăcut construcția economiei naționale și îmbunătățirea nivelului de trai al populației la cererea de materiale de construcție și a creat o epocă minunată de creștere rapidă. Chiar și în multe țări și regiuni ale lumii, avantajele materialelor de construcție din China pot fi de asemenea evidențiate și demne de a atrage atenția.

Placa de beton din ceramiză cu izolație automată este produs inovator. Acesta combină agregate ușoare, cum ar fi ceramsite, cenușă zburătoare, materiale de izolare termică și beton spumos, pentru a forma un nou material ușor compozit. Contracția anti-contracție și armarea ceramsitelor compun cele două deficiențe ale contracției uscate mari și rezistența scăzută a spumei beton. Proprietățile ceramicii sunt mai cuprinzătoare cu izolația și izolarea fonică a particulelor ceramice. Odată cu consolidarea betonului spumant, particulele ceramice sunt transformate din produse granulare în produse în formă de bucăți și plăci pentru a obține avantaje complementare. Performanța produselor compozite este mult mai mult decât performanța materialului unic.

leave a comment