• Home
 • PROGRAM EXPO/Proiecte

PROGRAM EXPO/Proiecte

Program Expo in China 2018 – organizator AFPICE:

 1. Expo utilaj petrolier si servicii in domeniul petrolier, petrochimic si chimic.
 2. Locatie: Dongying, provincia Shandong. Dongying este un oras cu peste 2 milioane locuitori. Este in Delta Fluviului Galben, la cca 4 ore de Beijing pe autostrada. Este cea de a doua zona petroliera a Chinei, ca productie, dupa Daqing. Expo este la editia nr. 12.
 3. Data Expo: 21 – 23 Septembrie 2018;
 4. Facilitati oferite: stand gratis (9mp), cazarea gratis pe perioada Expo in hotel 4/5 stele, trei mese pe zi gratis, transport hotel – expo – hotel gratis;
 5. AFPICE, impreuna cu partea chineza vor organiza gratuit intalniri cu firme chineze interesate in cooperarea cu firmele din Romania;
 6. Programul prevede sosirea la Dongying pe 20 septembrie, participarea la Expo, vizita Delta Fluviu Galben, plecare spre Beijing, vizite in Beijing (Marele Zid, Orasul Interzis, tur Beijing), cu doua nopti/trei zile Beijing;

 

 1. Expo produse agricole, agroindustriale, vin, cosmetice naturale.
 2. Locatie: Langfang – provincia Hebei.
 3. Data: 26 – 29 Septembrie 2018. Langfang are 4,5 milioane locuitori si se afla la 60 km de aeroportul international din Beijing si la 50 km de Tianjin.
 4. Facilitati oferite: stand gratis (9mp), cazare gratis pe perioada targului in hotel de 4/5 stele, transfer hotel – expo – hotel gratis, trei mese pe zi gratis, intalniri cu potentiali cumparatori organizate de AFPICE si partea chineza.
 5. AFPICE are alocate 12 standuri gratis, deci inscrieti-va din timp, deoarece se va proceda dupa principiul primul sosit, primul servit.
 6. Programul prevede sosirea la Langfang pe 25 septembrie, participarea la Expo, urmand a petrece doua nopti/trei zile ulterior la Beijing (cu vizitarea Marelui Zid, Orasul Interzis, tur oras, etc.), sau optional o zi la Tianjin.

 

 1. Expo produse agricole si agroindustriale, vin, etc.
 2. Locatie: Kenli – Dongying, provincia Shandong. Vezi pct. 1 pt. descriere.
 3. Data Expo: 18 – 21 octombrie 2018;
 4. Facilitati: Stand gratis (9mp), cazare gratis pe perioada targului in hotel de 3/4/5 stele – cf. deciziei partii chineze, trei mese pe zi gratis, transport hotel – expo – hotel gratis.
 5. Mentionam ca in 2017 Romania a participat pentru prima data la aceasta expozitie.
 6. Program: sosire la Dongying pe 17 octombrie, participare la Expo, si continuare program ca la punctele 1 si 2 (minus Tianjin).

 

 1. Expo 21st Century Maritime Road.
 2. Locatie: Dongguan, provincia Guangdong (Canton). Dongguan este un oras cu 8,5 milioane locuitori, situat in apropiere de Canton, Shenzhen, Hong Kong si Maccao.
 3. Data Expo: 25 – 28 oct. 2018.
 4. Facilitati: stand gratis (9mp), cazare gratis pe perioada targului in hotel de 4/5 stele ( o camera dubla per companie), transport hotel – expo – hotel gratis, intalniri cu potentiali cumparatori organizate gratuit de AFPICE si EACHAM (echivalent AMCHAM in China).
 5. Program: sosire la Dongguan in 24 octombrie, participare la Expo, plecare spre Maccao, o noapte in Maccao cu tur de oras si seara in cazino, transfer cu vaporul in Hong Kong, doua nopti in Hong Kong, cu tur oras, Victoria Peak, Boat Village, Night Market, etc., intoarcere in tara.
 6. In 2017 Romania a participat pentru prima data cu pavilion la Expo Dongguan. Au participat 56 de tari si regiuni autonome – 1526 expozanti.

 

 1. Expo Import Shanghai
 2. Locatie: Shanghai. Shanghai este cel de al doilea oras ca marime al Chinei, dar primul dpdv economic.
 3. Data: 5 noiembrie 2018;
 4. Evenimentul, in cazul confirmarii spatiului, va fi organizat de Ministerul Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat impreuna cu Consiliul de Export al Romaniei, prin ANEIR, in cooperare cu AFPICE.
 5. Asupra detaliilor va vom informa in timp util.

 

 1. Deasemenea AFPICE, prin sectiunea Cambodgia, va organiza in prima decada a lunii octombrie o delegatie in Cambodgia si Vietnam, cu sprijinul Ambasadei Romaniei in R.S. Vietnam si a Consulatului Onorific al Regatului Cambodgiei in Romania.

NOTA: Facilitatile pentru Expo pct. 1 – 4 sunt obtinute de AFPICE – www.afpice.eu de la partea chineza, si nu implica bani de la Bugetul de Stat.

Pentru participarea Dvs. la oricare din expozitiile de la pct. 1 – 4 va rugam sa ne transmiteti urmatoarele documente:

 1. Cerere inscriere in AFPICE. Taxa inscriere 30 RON, cotizatie 10 RON/luna.
 2. Fotocopie dupa pasaportul/pasapoartele delegatilor;
 3. O poza (prin e-mail) a delegatului/delegatilor, pentru Catalogul Expo;
 4. Fotocopie dupa Certificatul de inregistrare al companiei;
 5. Datele de contact: adresa companie, adresa mail, telefon, fax, web;
 6. O scurta descriere, in limba engleza, a companiei pentru catalog Expo (prezentarea in catalog este gratis).

 

Va multumesc,

Mihai Andritoiu

Presedinte AFPICE